2021-07-01 07:48:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A meglepetések és csodálkozások napja a mai

Napi horoszkóp július 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bármit tervezel is, nem maradsz egyedül: családod és barátaid is azon vannak, hogy segítsenek neked. Ne habozz hát, hanem vágj bele! Az idegfeszültség a feszített tempó természetes velejárója, enyhítsd kiadós mozgással!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha választ vársz fontos kérdésekben valakitől, akkor legyél türelmes, mert nem biztos, hogy az illető ma jelentkezik nálad. Emiatt ne izgasd magad, az ügy szinte magától intéződik, bonyolódik, kár volna feleslegesen stresszelned.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon fontos, hogy bízz a megérzéseidben, és kövesd is azokat. Belső hangod most megsúgja, mikor merre menj! Ha félelmek kínoznak a kapcsolatod miatt, vagy elbizonytalanodtál a jövőt illetően, ülj le a pároddal, és tisztázzátok a helyzetet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Látszólag rendben mennek a dolgok, de te már érzed, hogy a felszín alatt ott bujkálnak a gondok. Rendkívül erős intuíciódnak köszönheted, hogy ezt felismered, és így megteheted a szükséges óvintézkedéseket. Nyugodj meg, időben cselekszel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Magadtól eszedbe sem jut, hogy érdekből cselekedj, de ha neked tesznek szívességet, rögtön azon agyalsz, hogyan háláld meg. Pedig ma számos példát láthatsz arra, hogy mások is tudnak önzetlenek lenni, és egyikőjük veled szemben mutatja meg, mire képes, ha valakit igaz szívvel szeretünk.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mindent más színben látsz. Az ismertről kiderül, hogy ismeretlen és érdekes, az ismeretlenről, hogy szokványos és unalmas. Nem tudod, milyen ürüggyel mondj le egy találkozót? Inkább ess túl rajta! Elképzelhető, hogy még tartogat néhány kellemes meglepetést az illető.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mindenképp el akartad kerülni a vitát, most mégis nyakig ülsz benne. Állást kellene foglalnod, amihez egyáltalán nincs kedved. Ha már így alakult, a lehetőségekhez mérten vágj jó képet a dologhoz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A meglepetések és csodálkozások napja a mai. Ha vágysz valamire, koncentrálj rá erősen, magad is meg fogsz lepődni, hogy rövidesen realizálódik is az életedben. A Skorpiónak nagy mentális energiái vannak, ne félj használni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vágyaid beteljesülőben vannak. Lehet, hogy más módon, mint vártad, de a lényeget illetően mégis az valósul meg, amit kértél. Kövesd lépésről lépésre az érzéseiden, álmaidon keresztül érkező útmutatást!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Gyakran ér az a vád, hogy fordítva vagy összeszerelve. Amikor más lesi az alkalmat a pihenésre, ne adj isten a lógásra, te akkor is azt keresed, hogyan tehetnéd hasznossá magad. Így lesz ez ma is. De most a környezetedet is felvillanyozod, amiért nagyon hálásak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egyszerűen nem tudsz haragudni a párodra. Lehet, hogy ez a gyengeség jele, de az is, hogy egyszerűen csak az igaz szereteté. Nem tudsz rá haragudni, ha valamit elront vagy elfelejt, sőt, talán épp a hóbortossága az, ami igazán vonz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Eseménytelen nap elé nézel, mégis – vagy épp ezért – csendes boldogság tölt el. A meghatározó történések a keleti bölcsek szerint is belül zajlanak... Ha elkeserít, hogy nem értékelnek, tedd el az ötleteidet későbbre.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: